Vis meny

Velkommen til Fugelvåg Camping!

Fugelvåg camping ligger idyllisk til innerst i Ålvundfjorden i Sunndal Kommune. Her er fjord, fjell og elv i umiddelbar nærhet. Hele campingplassen har strandlinje. Solnedgangene er enestående og kan nytes fra vogna, hyttene eller teltplassen. Stedet egner seg godt som base for utflukter til spektakulære Innerdalen, Aursjøen, eller Atlanterhavsvegen, eller til de som ønsker dagsturer til bylivet i Molde eller Kristiansund. Vi ønsker å være et foretrukket turistmål for de som ønsker en rolig og familievennlig plass, eller som vil nyte naturen på vannet eller i fjellet.

Fugelvåg Camping ligger i tilknytning til Fugelvåg gård og drives av familien som bor der. Campingplassen har vært i drift siden 1950-tallet. Familien Askvik overtok campingplassen i 1991 og har siden da drevet den slik den er i dag, med muligheter for sesongcamping og døgncamping. Resepsjonen ligger i storstua i hovedhuset på gården. Den er en attraksjon i seg selv for mange turister.

Fugelvåg Camping er med i NAF-registeret.

Fugelvåg Camping - den lille campingplassen noe utenom det vanlige.

Fasiliteter

Campingplassen har 2 sanitærbygg med god standard. Vaskemaskin og tørketrommel er tilgjengelig i hovedbygget. Her er det også et oppholdsrom med TV og sofagrupper. Kano og båter er tilgjengelig for utleie. Barnevennlig badestrand er tilgjengelig langs hele plassen. Det er ca 2,5 km til nærbutikk og post.

Det er muligheter for tømming av gråvann ved hovedbygget.

Døgngjester

Type Døgnpris Døgnpris med strøm Ukespris Ukespris med strøm
Bobil 210 kr 240 kr 1260 kr 1440 kr
Campingvogn 220 kr 250 kr 1320 kr 1500 kr
Type Inntil 4 personer Over 4 personer Fast rengjørings​gebyr Sengetøy
Leilighet 1000 kr 200 kr ekstra per person 350 kr per opphold 100 kr per sett peropphold
Type Døgnpris Ukespris
Telt 150 kr (inntil 4 personer)
40 kr ekstra pr pers over 4 stk
900 kr (inntil 4 personer)
40 kr ekstra pr pers over 4 stk.
Liten hytte 450 kr 2900 kr
Stor hytte 650 kr 4100 kr

Sesonggjester

Campingplassen har sesongplasser fra 1. mai til 1. oktober. Plassene er lokalisert i umiddelbar nærhet til fjorden. Det er en rolig og barnevennlig plass med muligheter for enhver smak i naturskjønne omgivelser. Man skal lete lenge etter tilsvarende attraktive «hyttetomter». Kontakt oss gjerne for mer informasjon.

Type Pris
Sesongplass uten vinterlagring 6500 kr
Sesongplass med utendørs vinterlagring 7000 kr

Opplevelser

Med Fugelvåg Camping som utgangspunkt har man tilgang på et rikt utvalg av opplevelser enten man liker friluftsliv, kultur, lokale matopplevelser eller bare avslapping i rolige stille omgivelser.

 

(SIDEN ER UNDER UTARBEIDELSE OG VIL OPPDATERES)

Kontakt oss